Skadeärende/Skicka bilder

Hur fungerar det?

När ni har gjort en skadeanmälan till försäkringsbolaget så fyll i formuläret längst ner på sidan, därefter så skickas detta tillsammans med bilderna i ett e-postmeddelande till oss.

Om skadan går att bedöma med hjälp av bilderna och en skadevärdering kan göras därefter så skickar vi in offerten till försäkringsbolaget  och återkommer till er när den blivit godkänd för bokning av tid för reparation.

Om skadan ser allvarligare ut och är svår att bedöma med hjälp av inskickade foto så kontaktar vi er för besiktning på plats hos oss.

Fotobesiktning av din bil

Vi behöver 5 bilder på er bil ett framifrån där man ser registeringsskylten och bilen. Bilen skall vara ren innan ni tar dessa bilder.
De flesta moderna mobiler tar bilder i tillräckligt hög upplösning. När vi har tagit emot bilderna så skapar vi en kalkyl till ert försäkringsbolag och ett förslag på en tid till dig.

Du förbinder dig alltså inte till någonting innan du och försäkringsbolaget godkänt kalkylen vi tar fram.

Fotobesiktningsformulär

Vänligen fyll i följande frågor när ni skickar in ärendet och ladda upp 5 st bilder på skadan. (ett framifrån där man ser registeringsskylten och bilen))

Bilägarens namn

Telefon

Registreringsnummer

Aktuell mätarställning

Ditt försäkringsbolag/betalare

Skadenummer

Antal SkadorFyll i Formuläret

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå